Velkommen til siden for tidligere skoleelever

Hobro Søndre Skole, Årgang 1955.

Baggrund for hjemmesiden.

Vi har en fælles baggrund i Hobro Søndre Skole! Vores forhold til Hobro Søndre skole er selvfølgelig forskelligt. Nogle af os er startet i 1. klasse 1. april 1955 og har først forladt skolen efter 3. real i 1965. Andre er stødt til undervejs, enten fra omegns-skolerne eller som tilflyttere til byen.
Jeg fremstillede hjemmsiden i forbindelse med opstarten til 51-års festen i 2006. Festen var for alle 3 klasser, og derfor findes der heldigvis billedmateriale og anekdoter fra alle klasser. Jeg selv startede i b-klassen og forlod skolen efter endt realeksamen (realklasse a).

Facebook

Jeg har her i 2017 tænkt lidt over hjemmesidens berettigelse. Jeg er selv fornylig blevet medlem af en herlig facebookgruppe, som klart kan anbefales: Hobro Søndre Skole. Den har pt 232 medlemmer.

Jeg synes så, at Facebook let kan blive lidt uoverskuligt. lidt flygtigt. Så defor lader jeg denne side leve nogen tid endnu

Indhold

I vil finde navnelister over eleverne i de tre grundklasser a, b og c. I vil også kunne finde billeder fra festen i 2006, og fra en ny sammenkomst i 2015, hvor vi kun havde samlet b-klasse samt nogle tilløbere. Derudover er der anekdoter og gamle billeder fra skoletiden

Jeg håber folk kigger sig lidt omkring og hygger sig med det de ser, og lader tankerne flyve tilbage.

Mange hilsener
Paul Chor
paul@chor.dk

 

Bemærkning 4. 8. 2017
Hjemmesiden er efterhånden temmelig forsømt!
Jeg er klar over det, og måske får jeg gjort noget ved det på et tidspunkt..(lidt nu)
Dog har jeg ændret menuen i venstre side, så den fungerer på tablets mv.
Ligeledes er forældede menupunkter forsvundet.


Gruppebilleder klik her

Eller benyt knappen Fest Fotos, hvis du vil se flere billeder fra festen i 2006.

Klik her for nærmere forklaring


Her har vi b-klasse/Real a -klasse. Prøv at køre musen hen over billedet

Læs her om baggrunden for denne side.


 


Vedrørende denne hjemmeside er I stadig meget velkomne til at sende materiale. Det vil sige relevante billeder af nyere eller ældre dato, og gerne historier, der tåler offentliggørelse. Har den sidste klassefest betydet noget for jeres kontakter til gamle kammerater? Bruger I sommetider denne side?

I kan skrive en mail, så bliver beretninger, billeder lagt ind på skolesiden!

Skriv også gerne kritik, ros, forslag til rettelser og iøvrigt foreslag vedrørende hjemmesiden. - Eller måske ideer til ny fest, tidspunkt, tema)

Mail: paul@chor.dk

 

ZIP Stat
Flere...

Dato 04.08.2017